Bemutakozunk

 

Volt már olyan érzésed, hogy eleged van, feladod a társkeresést?
Én is sokat kerestem. Időt és pénzt szántam rá, hogy megtaláljam a társamat. 3-4 év alatt kipróbáltam számos társkereső oldalt, sikertelenül.
Többször feladtam, de a mai felgyorsult világban és a technika egyre növekvő fejlődésével, nem sok esélyünk van új emberek megismerésére, így újra és újra nekifutottam.

Mindig ugyan-azokba a hibákba botlottam. Vagy az adatlapon lévő adatok voltak hamisak, vagy a fénykép volt fényévekre a valóságtól. A hosszú levelezések során kialakult bennem egy kép a másikról, mely az első találkozáson teljesen szertefoszlott. Nem Ő volt, nem az a valaki, akivel leveleztem. Csak néztem, és tűnődtem, hogy ki ül velem szemben. Biztosan Ő az, akivel eddig beszélgettem?
Az oldalakon lévő „partner szortírozás” beállításokkal (pl.: magasság, szemszín, hajszín) olyan elvárásokat szabtam, aminek csak kevesen tudtak megfelelni.
Milyen vicces, hiszen ha szemben van veled valaki, aki szimpatikus, akiben van valami, ami megfog, már teljesen mindegy, hogy kék, vagy zöld szeme van.
A többszöri csalódás után egyre reménytelenebb érzés kerített hatalmába. Mi van, ha sosem találom meg Őt?
Akkor jött az ötlet, hogy mi lenne, ha szerveznék egy programokkal, ismerkedési helyszínekkel teli társkereső oldalt, ahol megteremteném azokat a feltételeket, amit eddig hiányoltam. Mi lenne, ha olyan körülményeket hoznék létre, ahol nagyobb eséllyel, fesztelenül ismerkedhetnek, barátkozhatnak, találhatják meg társukat az egyedülállók?
A megvalósítás egy barátom segítségével jött létre, aki hozzám hasonlóan már többször csalódott.
Olyan közösséget szeretnénk létre hozni, ahol mindenki felszabadultan, önfeledten tud viselkedni, őszinte lehet, és biztonságban érezheti magát, emellett rengeteg vidámságban lehet része a nagyszerű programok által. Kipróbálhat olyan dolgokat, amit eddig partner hiányában nem tudott. A társkeresés egész folyamatát szeretnénk élménytelivé varázsolni a tagok számára, és biztosítani azt, hogy személyesen is megismerkedhessetek a rendezvényeinken, programjainkon – mert a közös élmények mindig összehoznak.
Viszont lehetőségük van az oldalunkon azoknak is ismerkedni, akik még nem nyitottak a programokon való részvételre. Az Ő részükre a megszokott társkereső rendszer is fellelhető, melyben kedvükre kereshetnek potenciális társat a tagok között a szűrés funkciók segítségével, illetve levelezést is indíthatnak.
Nem utolsó sorban, mindenkinek esélye van megtalálni azt, akit keres, hisz ezzel a céllal érkezett az oldalunkra, és mi ezért vagyunk!
Szóval, így alkottuk meg a passzolunk.hu-t.